Pocetna Strana
OSLOBODJENJE COVJECANSTVA
MAP
Uvod Ermacizma
Esej Jedine Istine
Svemir u Covjeku
Nacela Danasnjice
Spoznaje XXI vijeka
Duhovna Pomoc
VJEZBE - Ermacizam
Licnost i Osobnost
Test cijelog Bica
Pomocne Vjezbe
Anatomija Duse
Uzdizanje Duse
Gurdjijev
Vijesti i Noviteti
Download
Pitanja I Odgovori
Upozorenje
Posledice Nemara
Linkovi za posjetiti
Projekat 1
Kontakt
e-mail me


  


Figure_2_The_Knowledge_Pyramid.jpg

Lermacizam Preporucuje

Create your own banner at mybannermaker.com!

Esej O Jedinoj Istini - Ovaj dio stranice je ustvari uvodni dio za putovanje na sajtu ermacizam.com.ba, on ce probuditi sve sto treba biti probudjeno cak i kod manje samosvjesnih osoba koje su nekim slucajem stigle na ovu stranicu! Krenite i listajte sajt redoslijedom koji je naveden u mapi stranice, i sigurno nece biti propusta u vasem poznavanju spomenutog, dakle imat cete potrebnu jasnocu razumjevanja sadrzaja sajta!

Svemir U Covjeku  - Put za smislom i istinom  - darma               

Spoznaje XXI Stoljeca - Pogledajte dokle je zaista dosla nauka, filozofija, psihologija XXI stoljeca ..... jako daleko                            

Nacela Danasnjice - Ovo poglavlje nudi 9 nacela/uvida koji vrhunskom istancanocu u citaoca unose vrhunsko znanje potrebno za samospoznaju

Duhovna Pomoc - Najsavremenije metode koje ce vam sluziti da se krecete putem duhovnosti, ali upamtite da ovo nisu vjezbe nego podupiraci vjezbi koje se nalaze u sledecem poglavlju, ali su sigurno dio bez kojeg ne bi mogli ih ostvariti   

VJEZBE - Ermacizam - Dio stranice, koji ce vam pokazati sve dijelove mehanizma zvanog covjek tj. bice, i dio zvani licnost, nakon toga ovdje cete naci sve sto vam treba za duhovni razvoj i samosaznavanje pomocu nevjerovatno ucinkovitih vjezbi na ovoj planeti!

Licnost i Osobnosti -  Podijele licnosti u svakoj od 3 njene strane koja je priznata i prihvacena kao konacna u cijelom svijetu, i danas se koristi u svim izgradjenijim drustvenim zajednicama u obliku testova od odabira posla do procjenjivanja mentalnih i duhovnih sposobnosti u najsirim sferama spektra!            

Anatomija Duse - Ovdje se nalazi dio znanja o energetskim poljima covjeka i njegovim dusevnim izvorima i stanjima, koje je odlicna dopuna znanja na vasem putu samorazvoja

Uzdizanje Duse  - Metode za one koji su procitali Licnost I Osobine, te ovdje mogu naci dodatna pitanja koja sebi treba postavljati na svakom od 6 osobnosti i 6 duhovnih puteva, a dodat je i apsolutni 7 put duhovnosti nazvan srediste (BOG)!        

Vijesti i Noviteti - Najava dogadjaja vezanih za duhovni razvoj      

Download - Preporucene knjige dostupne za besplatno skidanje

Upozorenja - Ovdje se nalaze stvari kojih se trebamo strogo cuvati jer mozemo ozbiljno ugroziti zdravlje upotrebom ovdje navedenih vjezbi koje nude sarlatani koji sebe nazivaju uciteljima!

Posledice Nemara - Plan svjtskog globalnog razvoja za naredne godine, ovdje cete postati svjesni cinjenica bez maski i znat cete da je dosao poslednji cas da se okrenete sebi i svom razvoju!

Linkovi za posjetiti - Korisne stranice za razvoj pojedinca

Projekat 1 - Najava i odlomak jos ne objavljenog filozofskog djela Knjiga za razmisljanje - kljuc apsolutne ljubavi

Kontakt - Pisite nam putem E-maila

Stranica ermacizam.com.ba sadrzi sadrzaj koji moze biti izvadjen iz nekih knjiga koji je suzeno prestavljen u nekim od poglavlja


 

Javite se na mail putem linka KONTAKT ako zelite da promovisete stranicu ermacizam.com stavljajuci banner na svoj site! Create your own banner at mybannermaker.com!
U TOM SLUCAJU I MI CEMO POSTAVITI I PROMIVISATI VAS